11 november 11:11
Numerologie

11.11, Wat is de kracht van deze mystieke datum 11 november?

In de esoterie en numerologie geven ze 11 november, 11-11 een speciale mystieke kracht. Voor de degenen die dat weten kunnen deze dag gebruiken. Gewoonlijk vinden op zulke dagen belangrijke gebeurtenissen plaats die iemands hele leven kunnen veranderen, noodlottige beslissingen kunnen gemaakt worden, onverwachte aanbiedingen kunnen op je pad komen, gelukkige (of minder gelukkige) gelegenheden kunnen plaatsvinden, enzovoort. Daarom is het belangrijk om te weten wat je nu precies moet doen als deze datum arriveert.

Op 11.11 we gaan een sterke dag tegemoet vanuit het oogpunt van esoterie. In de numerologie staat het getal 1 voor de aanvankelijke kracht, eenheid met een hogere geest, leven, een bron van energie, vrijheid, leiderschap, ambitie, doelgerichtheid, maar ook agressie en egocentrisme. Het symboliseert ook het begin van de wereld, beweging, leven, het begin van een levenscyclus, een springplank voor een sprong, succes en overwinning.

Op 11 november 2021 wachten maar liefst vijf eenheden op ons. Dus stel je voor hoe sterk deze datum zal zijn.
Als we alle cijfers van de datum (zonder het jaartal) bij elkaar optellen, krijgen we het getal 4. Ze herinnert ons eraan dat wij de makers en regisseurs van ons leven zijn. Allemaal in onze handen. Nummer 4 betekent stabiliteit, kracht, balans van elementen, harmonie. Nu staat je stevig op je benen en kan je alle veranderingen doorvoeren die je nodig hebt.

Het getal 11 in de numerologie symboliseert de poort tussen intuïtie en inspiratie. Dit is een soort toegangspoort die het mogelijk maakt om door een persoonlijke wereldwijde transformatie te gaan. 11 staat voor gevoeligheid, creativiteit, onverschrokkenheid, vindingrijkheid, maar ook arrogantie en geweld. De heilige betekenis van het getal 11 wordt geassocieerd met zijn speciale rol in de oude esoterische leringen van de hele wereld – men gelooft dat het wordt geregeerd door de planeet Proserpina. In feite is dit een planeet die buiten de baan van Pluto ligt en nog niet is ontdekt. In de astrologie is het gebruikelijk om ernaar te verwijzen als een collectieve planeet, omdat het de vorming van hele generaties mensen beïnvloedt. De symboliek van Proserpina is een diepe reorganisatie, innerlijke verandering, transformatie, transmutatie en een complete revolutie, die ernaar streeft om alle grenzen van de geest te overschrijden.

De energie van de datum 11.11 draagt ​​bij aan de vervulling van alle verlangens, maar vooral die met betrekking tot gevoelens en emoties.

Maar er is ook een minpunt aan deze datum

Energievampiers worden meestal op zo’n dag geactiveerd. Denk daarom drie keer na voordat je je levensenergie geeft aan sommige provocateurs en trollen, om je vreugde of sommige persoonlijke momenten met vreemden te delen, en ook om ergens over op te scheppen in het bijzijn van vreemden. Men zegt dat op een spiegeldatum de kracht van het woord 8 keer toeneemt. Let hier dus goed op!

Dit betekent dat wat je uitspreekt goed in de gaten moet houden, spreek minder kwaad en meer vriendelijke woorden. Vermijd klagen en kwade wensen.

Spreek je wensen hard op uit

Als je je wensen uitspreekt op 11 november om precies 11 uur en 11 minuten kan het bijna niet anders zijn dan dat ze uit moeten komen Het is bijna onmogelijk om de waarde van deze datum 11.11 te onderschatten, maar uiteindelijk draait het allemaal om het geloven in het gene wat je nog niet kunt zien maar waarvan je wel weet dat het je toebehoort.

Gebruik deze magische dag…

Als je iets niet kunt beginnen

Als je ergens niet over kunt beslissen

Als je bang bent voor moeilijkheden

Als je moe bent van langdurige conflicten of met iemand in een ruzie bent

Als je eenzaam bent en wanhopig bent om nieuwe mensen te ontmoeten

Als je lang het gevoel hebt dat je je leven niet leeft

Als je hunkert naar positieve verandering

Maak dan op 11-11 de beslissende sprong!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Dit vind je misschien ook leuk...