Manifesteren
Mindset

Wat is manifesteren en hoe doe je dat?

De manifestatie van je verlangens. Hoe krijg je wat je wilt? In dit artikel wordt uitgelegd wat nou precies manifesteren is. Manifestatie is een manier om verlangens te creëren en te vervullen. Deze techniek is voor iedereen beschikbaar, maar het vereist wel de naleving van enkele regels, inzet en aanpassing. Tijdens het manifesteren maak je gebruik van the Law of Attraction, in het nederlands de Wet van aantrekking.

Manifestatie kan in het begin misschien ontmoedigend lijken, maar als je deze techniek eenmaal onder de knie hebt, kan het natuurlijk in je levensstijl passen. Om te leren hoe je je verlangens kunt vervullen, is het de moeite waard om de regels van manifestatie te onthouden. Allereest moet je begrijpen wat manifestatie is en hoe het werkt.

Wat is manifesteren?

In eenvoudige woorden is manifestatie de bekendmaking van onze gedachten, gevoelens en overtuigingen in de fysieke realiteit. Deze definitie is ook de basis van magisch denken en magie in het algemeen.
Dit betekent dat iets waar je je aandacht en energie op richt zich in je leven kan materialiseren. Het stellen van een intentie gebeurt door het vormen van een verzoek, maar ook door bewustzijn en onderbewustzijn. Na verloop van tijd zul je leren welke manieren om verlangens te manifesteren voor jou effectief zijn.

Je droomde bijvoorbeeld van een liefdespartner en richtte je aandacht op dit verlangen, en stak je energie erin. Vervolgens mediteer je of visualiseer je je doel, wat je zal helpen om het te realiseren. Je voedt dit verlangen met je intentie, krijgt energie voor de nodige acties in de goede richting, werkt aan het doel en na een tijdje merk je hoe het leven je naar het gewenste resultaat leidt. Het verlangen begint uit te komen dankzij jouw inspanningen en samenloop van omstandigheden.

Hoe kan ik manifesteren?

Manifestatie is het creëren van realiteit met gedachten en energie. Eerst moet je kijken naar je denken en je gevoelens. Als negativiteit de overhand heeft in je gedachten, zul je manifesteren wat je niet in je realiteit wilt zien. Daarom is het zo belangrijk om eerst je hoofd leeg te maken en constructief te leren denken.

Deze techniek van het vervullen van verlangens werkt niet alleen op het niveau van het denken, maar ook op het fysieke niveau. Om bijvoorbeeld de juiste baan te vinden, moet je sollicitatiegesprekken bijwonen, advertenties zoeken en dingen doen die je helpen je doel te bereiken.

Je kunt je intentie versterken met energie door middel van visualisatie, meditatie en het opschrijven van je doelen en verlangens in bijvoorbeeld een journal die je speciaal gebruikt om te manifesteren. Door dit dagelijks te doen zal je ook de kracht voelen om de gepaste veranderingen in je leven aan te brengen. Dit duwt je naar intuïtieve ontdekkingen en de nodige acties.

Manifestatie Journal

Dit is geen gewone journal of werkboek. Deze journal is speciaal ontworpen om je te helpen het leven van je dromen te creëren. Dit boek helpt je te ontdekken wat je echt motiveert en inspireert, helpt je om dagelijks actie te ondernemen, herinnert je om elke dag dankbaar te zijn en helpt je om je droomleven te manifesteren.

Om je onderbewuste beperkende overtuigingen te ontdekken en aan te passen, om je huidige Money Mindset uit te dagen en je voor te bereiden op onbeperkt succes en overvloed.

Manifestatie Journal

Manifestatie Journal is een E-BOOK van Godin van Licht.
De website waar je terrecht kunt for all things spiritual, maanrituelen, affirmaties, manifesteren met de Law of attraction en zoveel meer.

Dit vind je misschien ook leuk...