Tweelingziel
Spiritualiteit

Wat zijn tweelingzielen en waarom zijn ze hier?

Tweelingzielen zijn twee zielen die ooit hetzelfde energiebewustzijn waren. Twee delen van hetzelfde oorspronkelijke bewustzijn die besloten om in tweeën te splitsen om de aard van dualiteit te ervaren, het leren en de evolutie van begrip uit te breiden en uiteindelijk herenigd te worden door liefde hier op aarde.

Een van de belangrijke dingen die je moet weten over tweelingzielen is dat ze op energie niveau altijd hetzelfde zijn, omdat ze oorspronkelijk hetzelfde bewustzijn waren. Hoewel tweelingzielen verschillende perspectieven hebben en totaal verschillend kunnen zijn in leeftijd, ras en eerdere ervaringen zijn er altijd bepaalde overeenkomsten tussen hen.

Bovendien heb je nog steeds het fysieke lichaam waarin je momenteel in leeft, de overtuigingen, gedachten en gewoonten die je tijdens je opvoeding hebt opgedaan en alle vorige levens die je misschien hebt gehad. Omdat jij en je twinflame tijd op aarde hebben doorgebracht, interactie hebben gehad met anderen en gaandeweg ups en downs hebben meegemaakt, hebben jullie energieën verzameld die niet meer resoneren met de frequentie die je deelt.

Wanneer je in direct contact komt met je tweelingziel (dit kan ook in meditatie, slaap of astrale ervaringen) activeer je jouw ziel om te gaan helen en je ziel weer in volledige harmonie te brengen, naar onvoorwaardelijke liefde. Dit noemt men ook het ontwaken van de ziel waarbij je je gaat herinneren wie je werkelijk bent.

Waarom zijn tweelingzielen hier op aarde?

Tweelingvlammen zijn hier om het concept van liefde te verheffen, om de perceptie van eenheid te ontwikkelen. Omdat zij deze liefde en eenheid zo intens voelen is dit de reden waarom de twinflame verbinding zo diep gaat op fysiek en zielsniveau, en waarom tweelingzielen zowel emotioneel als energetisch zo op elkaar zijn afgestemd.

Tweelingvlammen zijn altijd met elkaar verbonden door een energetische draad die hun hart verbindt, wat er ook gebeurt. Het kan nooit worden verbroken.

Dit is de reden waarom veel tweelingzielen elkaars emoties voelen en van elkaar dromen, zelfs als ze lange tijd gescheiden zijn geweest of elkaar nog nooit hebben ontmoet in dit huidige leven.

Ook interessant om te lezen:

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...