Weekhoroscoop 41
Weekhoroscoop

Weekhoroscoop 5 oktober tot en met 11 oktober 2020

Week 41 wordt geleid door de energie van de sterren en planeten. Je kan er van uit gaan dat deze zeven dagen voor velen sterrenbeelden erg belangrijk zullen worden. Mede dankzij het einde van retrogade van planeet Pluto.

Ram

De Ram kan midden in de week jaloers worden. Rituelen kunnen je helpen ermee om te gaan en je leven voort te zetten zonder dit nare gevoel. Dit zal een tijd zijn waarin je voorzichtig moet zijn met je dierbaren en hun persoonlijke ruimte niet moet schenden. Je moet je soulmate, kinderen, vrienden vrijheid geven.

Op het werk zal de Ram meer geluk hebben. Het zal voor hen veel gemakkelijker zijn om een ​​gemeenschappelijke taal te vinden met collega’s of klanten. Dit betekent dat het mogelijk zal zijn om inkomen te vergroten en meer autoriteit in de ogen van anderen te krijgen. Je kunt sollicitatiegesprekken bijwonen of op zoek gaan naar een nieuwe baan.

Stier

Stier zal naar verwachting deze week grote financiële voordelen behalen. Ze zullen niet alleen alles met winst kunnen kopen of verkopen, maar ook nieuwe hoogten kunnen bereiken op het werk. Dit geldt vooral voor vertegenwoordigers van creatieve beroepen. Ook zal een niet-standaard en creatieve benadering de liefde helpen – tijdens het vinden van een soulmate.

Het enige waar de Stier zich zorgen over hoeft te maken, is hun gezondheid en energie. Je moet de zeven gouden regels voor het behouden van gezondheid volgen om altijd in goede conditie te blijven. Als je niet goed met jezelf omgaat, kun je een buitenstaander blijven. De Stier zou dingen zorgvuldiger moeten plannen.

Tweelingen

De sterren en planeten zullen Tweelingen helpen deze week alle mogelijke obstakels te overwinnen. Dit is een magische tijd waarin mensen van dit teken in staat zullen zijn om hun leven enorm te veranderen. Als bijwerking kun je de toenemende ontevredenheid van dierbaren over elk klein ding waarnemen.

Kleine meningsverschillen kunnen op alle dagen voorkomen, maar met het juiste verlangen en de juiste stemming kunnen ruzies en ontevredenheid gemakkelijk worden vermeden. Helemaal aan het einde van de week is het de moeite waard om te ontspannen met uw dierbaren, maar zonder onnodige poespas en uitstapjes naar drukke plaatsen. Het zal nuttig zijn deze week te besteden aan het creëren van een prettige omgeving in uw huis. Het is tijd voor een goede schoonmaakbeurt.

Kreeft

Kreeft zou deze week moeten beginnen met het oplossen van de veelvoorkomende familieproblemen, misschien met de hulp van vrienden. Advies is om op dinsdag, wanneer de sterren en planeten in harmonieuze interactie zullen gaan, hiermee te beginnen. Dit wordt de perfecte week voor een nieuw begin, financiële activiteiten en winkelen.

Vanaf woensdag kan de Kreeft op zoek gaan naar haar roeping . Dit is een geweldige tijd om creatief te zijn en communicatie met inspirerende mensen. Je kunt veel van ze leren, enkele geheimen en handige trucs van ze leren. Je kunt deze ook week ook wijden aan het leren en lezen.

Leeuw

De financiële sfeer voor Leeuw zal het belangrijkste, maar niet het meest productieve en bewogen succes zijn deze week. Leeuw, vanaf 5 oktober is het tijd om van alle onnodige dingen af ​​te komen. Het is tijd om het huis van afval en onnodige dingen te verwijderen. Het is ook nodig om overbodige informatie op te schonen, zoals de spam in je e-mail, sociale netwerken en onnodige bestanden op je computer.

Aangename en ongeplande verrassingen kan Leeuw deze week vewachten in de sociale sfeer. Vrijgezele Leeuw zal erin slagen iemand te ontmoeten die ze onmiddellijk leuk zal vinden. Een klein beetje meer initiatief kan geen kwaad.

Maagd

Maagd begint een periode waarin het erg belangrijk is om zoveel mogelijk met positieve mensen te communiceren . Je kunt veel van zulke mensen leren: ze blijven vaak doelgericht en positief, ongeacht wat er in hun leven gebeurt. 

Deze week is het nodig om te streven naar innerlijke harmonie, naar zelfrealisatie, evenals naar de vriendelijkheid en vergeving van anderen. Dit zal de tijd zijn van bevrijding van de spirituele schaduwkanten die zich gedurende vele weken en maanden heeft verzameld. Gedurende deze zeven dagen zal Maagd in staat zijn om interne tegenstellingen uit de weg te ruimen. Het is niet nodig om de gemoedsrust te verstoren met argumenten en negativiteit.

Weegschaal

Weegschaal zal deze week niet worden belemmerd door sterren en planeten. Dit betekent dat het tijd is om te dromen en na te denken over de toekomst. De Wet van aantrekking voor mensen van dit teken zal extra belangrijk worden. U kunt aanzienlijk uitblinken op het gebied van financiën en liefde. Om dit te doen, is het de moeite waard om in wonderen en in jezelf te geloven.

Vanaf zaterdag kan Weegschaal het verlangen hebben om zichzelf te isoleren van mensen en alleen te zijn. Ontken jezelf dit niet. Je moet naar intuïtie en gevoelens luisteren, en ook goed kijken naar de kleine tekenen van het universum. Maak aan het eind van de week geen lange reizen. Kleine reizen kunnen wel van 5 tot 8 oktober.

Schorpioen

De eerste dag van deze week is de moeilijkste dag. Maandag kan Schorpioen emotionele problemen ervaren. Dit komt door de verhoogde activiteit van de sterren en planeten. Er kunnen zich nieuwe blokkades voordoen die je zo snel mogelijk moet verwijderen. Spirituele oefeningen en rust zullen hierbij kunnen helpen.

Schorpioenen zouden niet moeten zoeken naar degenen die verantwoordelijk zijn voor hun fouten en problemen. Deze week mag u in geen geval de verantwoordelijkheid op andere mensen schuiven: dit is beladen met ruzies en verlies van respect. Er kunnen nieuwe kansen aan de horizon verschijnen. Vrienden, collega’s en familie zullen je helpen om ze te beoordelen. Je moet naar hun advies luisteren.

Boogschutter

Deze week heeft Boogschutter misschien het gevoel dat het geluk hen de rug heeft gekeerd. Geef niet toe aan angsten en twijfels – dit komt neer op verliezen. 

Visualiseer jezelf daarom in de beste scenario mogelijk. De sterren en planeten zullen je helpen begrijpen dat de toekomst probleemloos is. Er zijn misschien wat moeilijkheden aan de horizon, maar ze maken deel uit van ons leven. Angsten en onwaarheden moeten worden vermeden. Je moet alles wat er in je buurt gebeurt op de juiste manier waarnemen en niet bang zijn.

Steenbok

Steenbokken kunnen in de eerste dagen van de week worden gegrepen door gevoelens van jaloezie en angst. Dit kan leiden tot complicaties in de liefde en je werk. Het is nodig om de stromen van negatieve gedachten in jezelf te onderdrukken en niet af te reageren bij anderen als er iets misgaat. Een romantische avond, gedachten aan iets plezierigs zullen helpen om dit alles te boven te komen. Het advies is om rituelen te doen die helpen om te gaan met bad vibes.

De sterren willen niet dat Steenbokken op dit moment iets groots plannen. In plaats daarvan zouden mensen van dit teken van het moment moeten genieten en in het hier en nu moeten leven. Elk positief initiatief in werk, daden en liefde zal voor Steenbokken geluk brengen.

Waterman

Waterman moet op zijn hoede zijn voor jaloerse mensen. Het zal je goed doene om zelf aan het werk te gaan, zonder hulp van iemand anders. Dit geldt vooral voor creativiteit. Het is beter om uw eigen ideeën zelf te promoten, zonder ondersteuning.

De tweede helft van de week is perfect voor hoogwaardige aankopen. Het zal mogelijk zijn om toekomstige vakanties te betalen en wat kleding te kopen. Het is erg belangrijk om een ​​paar dagen voor aankoop een weloverwoge beslissing te nemen. Ook is het handig om je geld te investeren in je eigen ontwikkeling.

Vissen

Vissen zullen naar verwachting aan het begin van de week een afname van energie ervaren, wat een negatief effect zal hebben op hun welzijn en productiviteit. Het kan ook uw zesde zintuig negatief beïnvloeden. Rituelen zullen helpen om de intuïtie te ontwikkelen en deze beter bestand te maken tegen de negatieve effecten van de sterren en planeten in de toekomst.

In de liefdesfeer zal Vissen tijdelijk geen geluk hebben, maar in de zaken- en werksfeer zullen ze dit geluk wel hebben. Ongeplande ontvangsten van geld, verhoogde motivatie en inspiratie zijn mogelijk. Dit wordt een zeer belangrijke tijd voor iedereen die met cijfers te maken heeft accountants, kassamedewerkers, bankmedewerkers.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Dit vind je misschien ook leuk...