Weekhoroscoop
Weekhoroscoop

Weekhoroscoop 12 oktober tot 18 oktober 2020

De weekhoroscoop voor de komende week zal je de kortste weg naar geluk vertellen en je helpen te begrijpen welke gebieden van het leven voor jou het belangrijkst zijn. Half oktober belooft een zeer heldere en veelbewogen week te worden.

Ram

Het is tijd voor Ram om zich te ontdoen van de eigenschappen die jou geluk in de wegstaan. De gevaarlijkste zijn luiheid en jaloezie. Je moet je concentreren op jezelf en je eigen zaken, niet denken dat iemand beter is of dat iemand vaker geluk heeft. Als we vreemde gedachten aan de kant schuiven, kan deze week een tijd van grote overwinningen worden, omdat de energie van het element Vuur zal zegevieren.

Stier

Deze week zal gunstig zijn voor de liefdesavonturen van Stier, voor het uitvoeren van liefdesrituelen en voor gezamenlijke ontspanning met hun geliefden. Deze week kun je ook zaken doen, winkelen, reizen en op vakantie gaan. Je kunt je relatie naar een nieuw niveau tillen.

Tweelingen

Om overvloed aan te trekken, moet iedereen eerst negatieve gedachten verwijderen. Tweelingen staan ​​bekend om hun optimistische aard, maar ze kunnen begin deze week onaangename gedachten hebben. Communicatie met vrienden en familie zal helpen om ze te overwinnen. Je moet jezelf zo vaak mogelijk omringen met oprechte en open mensen.


Kreeft

Sterren en planeten zullen Kreeft veel energie geven, waardoor ze geluk, standvastigheid en zelfvertrouwen krijgen. Dit alles zal hen op elk gebied van het leven helpen succesvoller en productiever te worden. Om gelukkiger te worden, is het niet alleen belangrijk om iets te krijgen, maar ook om iets geven. Waar de energie van de week beslist niet voor geschikt is, is voor nietsdoen.

Leeuw

Leeuwen moeten streven naar innerlijk evenwicht, vrede en voorzichtig zijn. Een gunstige thuisomgeving zal helpen om harmonie te bereiken, dit kan je creëren door niet alleen op te ruimen, maar ook afval te verwijderen. Dit zal helpen om negatieve emoties te vermijden, leiderschap op het werk te versterken en aan iedereen uw individualiteit te bewijzen.

Maagd

In de eerste paar dagen van de week activeren sterren de donkere kanten van de Maagd. De kans op ruzies en conflicten in het gezin, problemen op het werk zal toenemen. Harde woorden kunnen naar vrienden en familie worden gegooid. Als je niet voor jezelf zorgt, zul je je lange tijd moeten verontschuldigen tegenover hen. Het is beter om geen risico’s te nemen en politiekcorrect te blijven. Vanaf woensdag zal de communicatie met mensen verbeteren.

Weegschaal

Half oktober zal Weegschaal geluk hebben op alle gebieden van het leven. Bovendien zullen de sterren hen helpen om verder te kijken dan de horizon. Misschien is het een idee om een reading te doen voor de toekomst. Over het algemeen zal dit een tijd zijn waarin het verleden eenvoudigweg geen plaats heeft. Je moet nadenken over de vooruitzichten en er naar streven om geluk te vinden.

Schorpioen

Schorpioenen zouden deze week aan de financiële sfeer moeten wijden. Je schulden verdelen, grote uitgaven beperken en harder werken. Het is ook nuttig om je aan deze regels te houden om geldproblemen op te lossen. De sterren en planeten zullen enkele verborgen processen in het bewustzijn van Schorpioenen planten, waardoor deze mensen het overwinningspad kunnen betreden.

Boogschutter

Boogschutter zal deze week niet veel moeite hebben om liefde, geluk en voorspoed in hun leven te krijgen. Om dit te krijgen hoef je alleen maar eenvoudige tips voor elke dag te volgen. Sterren en planeten staan ​​aan de kant van Boogschutter. Ze zullen hun intuïtie aanzienlijk versterken, ze zullen verschillende verborgen signalen geven. Boogschutter is vol liefde voor het leven, dus alles komt goed voor hen.

Steenbok

De eerste dag van de week voor Steenbokken zal het moeilijkst zijn, maar niet omdat het maandag is. De sterren en planeten op deze dag zijn in dissonantie, dus een golf van negatieve gedachten is mogelijk, een toename in kwetsbaarheid. Zachte en gevoelige vertegenwoordigers van dit teken zullen zich over zichzelf moeten inspannen om niet in apathie te vervallen.Vanaf dinsdag zullen er zeer aangename veranderingen plaatsvinden in het leven van Steenbokken. Dit duurt tot het einde van de week. Een gunstige sfeer in huis zal het effect van de sterren Steenbokken helpen versterken.

Waterman

Deze week zal voor Waterman succesvol zijn in de financiële sector. Advies voor de vertenwoordigers van dit teken is om uit te kijken voor geld betreffende tekens, omdat er op elk moment winst kan komen. De sterren willen dat Watermannen streven naar meer activiteit en hun best doen om te slagen. Ook bij liefdesaffaires zul je voorzichtiger moeten zijn. Dit geldt vooral voor eenzame Waterman die op zoek is. Dit is het moment om verbindingen en kennissen op te bouwen. De behoefte aan communicatie zal van dag tot dag toenemen tot het zijn hoogtepunt bereikt op zaterdag.

Vissen

Voor Vissen is dit een perfecte tijd om te leren. Sterren en planeten zullen het geheugen van deze mensen aanzienlijk verbeteren. Het volgen van de spirituele wetten van succes zullen je helpen om meer geld aan te trekken. In de eerste helft van de week kan Vissen de verspreiding van onaangename roddels en geruchten verwachten. Ze zullen geen erge schade toebrengen aan Vissen. Integendeel, als je niet te scherp reageert op gesprekken achter je rug, kan Vissen haar autoriteit vergroten.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Dit vind je misschien ook leuk...