Wet van aantrekking
Mindset Wet van aantrekking

Wet van aantrekking en de kracht van dankbaarheid

Het tonen van dankbaarheid is een van de meeste krachtigste uiting die nodig is voor het hebben van een gelukkig leven. Elke keer dat je in een staat van dankbaarheid en waardering bent, richt jij je op de schoonheid en overvloed die je in je leven hebt. Je stuurt een duidelijk signaal naar het universum dat dit is wat je nog meer zou willen ervaren.

Het uiten van oprechte liefde, waardering en dankbaarheid. Deze emoties hebben de hoogste trillingsfrequentie en door de wet van aantrekking zullen ze automatisch nog meer aantrekken om dankbaar voor te zijn. Ze zullen een vibratie creëren dat match voor al het moois en overvloed dat het universum te bieden heeft.

Als je bewust bent van alle geweldige dingen in je leven kun je er dankbaar voor zijn en als je dankbaar bent, word je afgestemd op deze hoge vibratie. Hoewel dankbaarheid iets is dat iedereen kan ervaren, lijken sommige mensen zich vaker dankbaar te voelen dan anderen. Mensen die de neiging hebben dankbaarheid te ervaren zijn meestal ook gelukkiger, behulpzamer, vergevingsgezinder en minder depressief.

Dankbaarheidsoefening

Deze dankbaarheidsoefening zorgt ervoor dat je meer stil staat bij alles waar je je dankbaar voor zou moeten voelen. Deze oefening wordt ook vaak gebruikt voor aarden, meditatie en genezing. Het vereist geen speciale plaats of houding en kan worden gedaan terwijl je loopt of stilstaat, bezig bent of rustend, met open ogen of gesloten.

  1. Wordt bewust van je natuurlijke ademhaling
  2. Lokaliseer de kruin van je hoofd en je navel met je gedachten.
  3. Richt nu terwijl je inademt je aandacht op de kruin van je hoofd en richt tijdens het uitademen je aandacht op je navel. Blijf dit herhalen tot je ontspannen bent.
  4. Als je je ontspannen voelt, begin dan te visualiseren dat er een wolk van licht om je heen zit en dat je ademhaling de energie van deze wolk vergroot.
  5. Stel je bij het ademen voor dat het gene waar je jouw dankbaarheid voor wilt uiten er ook mee omgeven is terwijl je je dankbaar voelt. Herhaal deze oefening zo vaak als je wilt.

Denk eens na over wat je van binnen voelt als je je dankbaarheid toont. Jij voelt je goed, gelukkig, gezegend, opgewonden. Jouw lichaam straalt dan de energie van geluk en voldoening uit. Als je je daarop concentreert, zal die vibratie uitbreiden en versterken en nog meer hiervan aantrekken doormiddel van de wet van aantrekking.

Boekentip:

The Secret – The Magic. Dit boek brengt de magie van het leven terug waarvan je als kind zo onder de indruk was. Het leven was adembenemend, opwindend en ontzagwekkend, en dat is het nog steeds! Als je maar weet waardoor magie wordt voortgebracht. Rhonda Byrne neemt je bij de hand. Een mysterie wordt onthuld, afkomstig van een heilige tekst. Stap voor stap komen eeuwenoude geheime lessen, onthullingen en wetenschappelijke wetten samen. Het resultaat na 28 dagen: een geluksniveau dat je niet voor mogelijk had gehouden.

De Wet van AantrekkingVia de Wet van Aantrekking nodigen wij de gebeurtenissen en dingen in ons leven uit, en de intentie en intensiviteit waarmee wij aandacht geven aan onze wensen en verlangens is de voorbereiding op de onvermijdelijke komst van die dingen in ons leven. Zo werkt het leven en zo werkt het universum.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

Ook interessant om te lezen:

Neem een kijk je in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...