Wet van aantrekking
Wet van aantrekking

Hoe werkt de wet van aantrekking: 5 stappen om te krijgen wat je wilt

Wanneer je de wet van aantrekking begrijpt en deze in praktijk gaat brengen, zul je verbazingwekkende veranderingen gaan opmerken die in je leven zullen plaatsvinden.

Wat is de wet van aantrekking? In eenvoudige bewoordingen zegt de Law of Attraction dat je gedachten en gevoelens worden aangetrokken door gebeurtenissen die zich in je leven voordoen. Positieve gedachten en gevoelens brengen dus positieve ervaringen in uw leven, en negatieve respectievelijk negatieve gebeurtenissen. In brede zin creëer je alle ervaring die je hebt.

Het is nogal moeilijk voor te stellen dat je zelf de schepper bent van al die gebeurtenissen die in je leven plaatsvinden. Hoe zit het met ziekte, ongelukkige relaties, oorlog, misdaad en armoede? Voorstanders van deze theorie geloven dat al deze ervaringen resoneren met je frequentie.

De wet van aantrekking en de kracht van gedachten

Wat is de basis van deze wet? De Wet van Aantrekking gaat ervan uit dat elke gedachte of emotie een specifieke energiefrequentie heeft. Hoewel deze beschrijving te abstract klinkt, bevestigt de wetenschap dat onze gedachten gepaard gaan met emoties die bepaalde chemicaliën in onze hersenen en ons lichaam activeren.

Maar hoe creëert de frequentie van uw energie die omstandigheden en gebeurtenissen die in uw leven voorkomen? Er zijn verschillende basisregels voor de wet van aantrekking.

  • Je creëert constant je realiteit op basis van de vibratie van je frequentie.
  • Of je je nu bewust bent van je gedachten of niet, je emotionele toestand is een magneet die situaties, mensen, gebeurtenissen, objecten en veranderingen aantrekt.
  • De situaties of mensen die je aantrekt resoneren met je energiefrequentie.
  • Door je gedachten te veranderen van gebrek in overvloed en vreugde, kun je de nodige veranderingen tot stand brengen die nodig zijn om te bereiken wat je wilt.
  • Zelfs als je ziet wat je niet leuk vindt, probeer je te concentreren op wat je wilt, niet op wat je niet wilt.
  • Wees dankbaar. Dankbaar zijn voor wat je hebt, vermenigvuldigt goede gevoelens en versnelt de aanpak van wat je wilt.
  • Als je schoonheid, succes, overvloed, vreugde onderweg tegenkomt geniet er dan van en wees gelukkig voor anderen. Het universum is oneindig. Als je je verheugt over het succes van anderen, erken je dat iedereen in deze wereld het besete verdient. Afgunst en jaloezie zijn tekenen van beperkt denken.

Welke 5 stappen moet je zetten om te krijgen wat je wilt.

Hoe manifesteer je wat je wilt in je leven? Er zijn verschillende manieren.

1 / 6

1. Bepaal precies wat je wilt

Veel mensen leven chaotisch omdat ze niet echt weten wat ze willen. Ze hebben geen duidelijk beeld van hun leven, maar hopen gewoon op het beste en gaan met de stroom mee. Als je geen duidelijk idee hebt van wat je wilt, kunt je geen actie ondernemen om je wens te vervullen. Om uw droom waar te maken, moet je weten wat je wilt.

2. Heb een brandend verlangen

Om aan te trekken wat je wilt, moet je het echt in je leven willen hebben. Het moet een brandend verlangen zijn dat diep van binnen komt. Hoe sterker het verlangen, hoe intensere vibratie het uitzendt en hoe meer je gemotiveerd zal zijn om het te bereiken.

3. Stem af op positieve emoties

Onthoud dat het gelijke trekt het gelijke aan. Als je je vrolijk en enthousiast voelt, zend je positieve vibraties uit en trek je goede dingen in je leven aan. Besteed daarom minstens 10-15 minuten per dag aan wat je leuk vindt om een ​​positieve houding te behouden.

4. Geloof

Wat je verlangen ook is, je moet een vertrouwen hebben dat het zal gebeuren. Als je nadenkt over je verlangen, moet het natuurlijk zijn en je zo gelukkig maken als een kind dat op een kado wacht.

5. Onderneem actie

Als je wilt dat er iets in je leven gebeurt, moet je bereid zijn om bij te dragen aan de vervulling van het verlangen. Door aan je doelen te werken, vergroot je de kans dat je dromen uitkomen. Onderneem actie en blijf werken totdat je doel bereikt is.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief:

* indicates required

Neem een kijkje in onze webshop:

Dit vind je misschien ook leuk...